Zobna ordinacija Artident
M. Sc. Gorazd Danilovski, dr. dent. med. Zobozdravstvena ordinacija Ljubljana-Bežigrad - implantološki center

Zobna ordinacija Artident se nahaja na odlični lokaciji v Bežigradu – dober zobozdravnik Ljubljana je tako na dosegu roke. Naša ordinacija (zobozdravnik Ljubljana) se nahaja na Dunajski 129 v prvem nadstropju.

Do nas lahko pridete z avtom, ki ga pustite na brezplačnem parkirišču za stavbo, ali z avtobusom javnega prevoza št. 6, 8 in 11. Imamo dvigalo, ki je ustrezno za invalide, tako da nudimo možnost dostopa tudi gibalno oviranim ljudem.

Artident d.o.o.

Dunajska cesta 129, 1000 Ljubljana

Telefon

040 607 987

E-pošta

info@artident.si

Naročilo na pregled

Naročite se na brezplačen pregled

Artident d.o.o. ponuja različne vrste zobozdravstvenih storitev (Implantati, Beljenje zob, Zobni vsadki)– če se ne morete odločiti med zobozdravniki v Ljubljani, smo mi vsekakor prava izbira za vas. Med našimi storitvami najdete tako popravilo zob in zamenjavo dotrajanih amalgamskih plomb za bele kot tudi odstranjevanje zobnega kamna, peskanje in beljenje zob ter vstavljanje zobnih vsadkov in izdelavo proteze. Kot novost lahko izpostavimo fiksiranje zobne proteze z dvema implantatoma, ki je izredno varen in učinkovit poseg, s katerim vam omogočimo stabilno čeljust in brezhibno prežvekovanje hrane.

Artident d.o.o. sestavlja ekipa usposobljenih zobozdravnikov, ki so strokovnjaki na svojem področju, in so vam od ponedeljka do petka na voljo med 8:00 in 16:30. Po predhodnem dogovoru pa opravljamo posege tudi med vikendi. Na naši strani si lahko pogledate seznam mesečnih akcij, pri katerih so cene znižane tudi za več kot za polovico. Med našimi prednostmi lahko naštejemo dober dostop, kvalitetne usluge, hitro naročanje in ugodne cene. Imamo svoj lastni laboratorij, v katerem se trudimo zagotoviti najboljše usluge za vaš denar, saj se zavedamo, da predstavlja zdravje zob osnovo za kvalitetno življenje.

Zobozdravnik Ljubljana / Bežigrad
Zobozdravniki Artident