Estetsko zobozdravstvo
Za lep in samozavesten nasmeh
Dentalna estetika

Sodobno estetsko zobozdravstvo zajema širok spekter postopkov, s katerimi na hiter in neboleč način odpravimo nepravilnosti vaših zob. Povrnemo vam čudovit nasmeh in prepotrebno samozavest.

Kozmetično zobozdravstvo
Storitve esteskega zobozdravstva
Beljenje zob

Beljenje zob po sistemu ZOOM Advanced Power zagotavlja izjemne rezultate – popoln nasmeh – brez bolečin in poškodb sklenine.

Digitalno načrtovanje nasmeha

S tehnološko naprednim digitalnim načrtovanjem nasmeha vam še pred posegom pokažemo, kako boste videti z novim nasmehom.

Nevidni zobni aparati

Nevidni zobni aparat, izdelan iz prozorne plastične mase, je snemljiv in primeren tako za najstnike kot odrasle. Diskretno in funkcionalno.

Zobne luske

Zobne luske so odlična rešitev za zmanjšanje razmika med zobmi, sanacijo poškodovane zobne sklenine ali močno obarvanih zob.

Naročilo na pregled

Naročite se na brezplačen pregled

Mnenja pacientov
Kaj so o naših storitvah povedali naši pacienti?

V zobozdravstveni ordinaciji Artident stremimo k zagotavljanju kakovostnih storitev in sodobnih postopkov. Naše osnovno načelo so zadovoljni pacienti. Oglejte si, kaj so o naših storitvah povedali nekateri od njih.

Dobro je vedeti
Pogosta vprašanja

Kateri materiali se uporabljajo v estetskem zobozdravstvu?

Današnji trendi strmijo k uporabi sodobnih materialov brez kovine. V naši ordinaciji uporabljamo brezkovinsko keramiko – cirkonij. Gre za najbolj trden in estetski material, ki vam v popolnosti povrne žvečilno in govorno funkcijo izgubljenih zob, obenem pa izgleda povsem naravno.

Koliko časa je potrebno nositi nevidni zobni aparat?

Nevidni zobni aparat je potrebno nositi 4-24 mesecev, odvisno od zahtevnosti primera.

Kako varno je beljenje zob in koliko časa traja?

Beljenje zob v zobni ordinaciji je zelo varno in učinkovito. Zobozdravnik natančno izolira in zaščiti dlesni, da ne pride v stik z belilnim gelom. Celoten psotopek beljenja zob, ki vključuje tudi čiščenje zobnega kamna, peskanje in poliranje zob, traja 2 uri.

Ali lahko pri storitvah estetskega zobozdravstva pride do zapleta?

Z natančnim načrtovanjem in individualno analizo vsakega primera izpeljemo zdravljenje zelo natančno in se izognemo kakršnimkoli zapletom.

Nisem zadovoljen z izgledom svojega nasmeha. Ali so zobne prevleke dobra izbira?

Z zobnimi prevlekami lahko popravimo 90 % primerov, ko pacienti niso zadovoljni z izgledom svojih zob. V določenih primerih pa je potrebno vključiti tudi ortodontsko ali kirurško zdravljenje, da dosežemo želeni rezultat.

Cenik zobozdravstvenih storitev
Za zdravje vaših zob bomo skrbeli
Zobozdravniki Artident