All on 4 implantati
Nadomestitev vseh manjkajočih zob
Do novih zob v 6 urah

ALL-ON-4 predstavlja novo metodo v zobozdravstvu, s katero s pomočjo štirih implantatov povrnemo nasmeh na vaš obraz. Pri tem nadomestimo vse izgubljene strukture in tako spremenimo celoten videz spodnje tretjine obraza, vrnemo podporo ust in licu ter omogočimo normalno funkcijo žvečenja.

To metodo izvajamo pri osebah, ki želijo fiksno protetiko, vendar so izgubile vse svoje zobe ali pa so njihovi zobje v zelo slabem stanju in so predvideni za puljenje. Uporabljamo jo tudi pri osebah, ki imajo minimalno količino kostnine, ki je nujna za vgradnjo implantatov, in pri katerih ne gre za običajno implantatno protetično rehabilitacijo.

Naročilo na pregled

Naročite se na brezplačen pregled

Dobro je vedeti
Pogosta vprašanja

Ali res dobim nove zobe v enem dnevu?

Res je, poseg opravimo v enem dnevu. Domov greste s fiksnimi zobmi na implantatih.

Kako boleč je poseg?

Gre za kirurški poseg v ustni votlini. Sam poseg je neboleč, kajti uporabljamo protibolečinske injekcije. Po posegu je potrebno območje hladiti, prvi teden po posegu uživati hladno in mehko hrano ter po potrebi vzeti protibolečinsko tableto.

Kako pogosto telo zavrne implantat?

Poseg natančno načrtujemo na podlagi 3D CBCT rentgenskega posnetka, ki ga opravimo v naši ordinaciji. Implantate vedno vstavljamo v zdravo kost. Zato je uspešnost naših implantatov večja od 98 %.

Kako je z vzdrževanjem implantatov All on 4 / All on 6?

Redne konotrole (enkrat do dvakrat letno) so bistvenega pomena za dolgoročen uspeh implantatov All on 4 in All on 6. Svetujemo tudi uporabo vodne prhe vsak dan, vsaj enkrat na dan.

Cenik zobozdravstvenih storitev
Implantologija
Ostale implantološke storitve
Implantati / Zobni vsadki

Zobni vsadek je umetna korenina, ki jo vstavimo v čeljustno kost. Optimalna rešitev za manjkajoče zobe.

Protetika na implantatih

S fiksiranjem proteze na implantate do popolne sanacije zobovja. Za izboljšano kakovost življenja tudi v visoki starosti.

Dvig sinusnega dna (sinus lift)

Vgradnja implantata zahteva zadosten volumen kosti. Dvig sinusnega dna je zanesljiva metoda kostne dograditve.

Za zdravje vaših zob bomo skrbeli
Zobozdravniki Artident