Zobni vsadek - alternativa zoba

Razmišljate o zamenjavi manjkajočih zob? Odločanje o kakovostnih zobnih vsadkih je velika odločitev. Ali potrebujete najboljše zobne vsadke od izkušenega zobozdravnika v Sloveniji? Implantatni zobozdravniki vam lahko povrnejo naravni nasmeh. To bo odlična rešitev za zamenjavo zob, ki jo bo večina ljudi opazila. Zobni vsadki so pridobili veliko popularnost in ugleda zaradi naravnega videza in trajnosti. Implantati nudijo rešitev, ki je zanesljiva, funkcionalna in estetsko prijetna.

Postopek nadomestitve zobne korenine

Zobni vsadek je stalen postopek nadomestitve korenin. V zobnih vsadkih je navojni titanov steber zasidran v kost čeljusti. Sčasoma kostne celice rastejo in se ga oprimejo. Nakopičena rast kosti daje implantatu svojo trajnost. Na vrhu zobnega vsadka se uporabi opornik za postavitev krone. Implantati so titanovi vijaki, ki se zasidrajo v čeljustno kost kot naravne zobne korenine.

Na vrhu zobnega vsadka se uporabi opornik za postavitev krone. Krona je protetični zob, ki se uporablja za zamenjavo enojnih zob ali služi kot točka pritrditve za zamenjavo več izgubljenih zob. Če si privoščite dobro nego, lahko vsadki prispevajo k dolgoročni uspešnosti in trajno obnovijo vaš nasmeh.

Vstavitev implantata v čeljustno kost

Operacija implantata ni nič bolj zapletena kot kirurška ekstrakcija zoba. Vendar pa zobni vsadki zahtevajo manjši kirurški poseg, da jih lahko vstavimo v čeljustno kost. V Sloveniji imate nekaj najboljših možnosti za najboljše zobne vsadke. Enkrat ko izberete cenjenega zobozdravnika, vam jamčimo, da vam bo operacijo opravilo osebje z več desetletnimi izkušnjami. Vedo, kako pomemben je vaš nasmeh! Zato strokovnjaki to postavljajo na prvo mesto pri ustvarjanju najboljših zobnih vsadkov in naredijo vaš nasmeh popoln.

Implantat v ustih

Tehnika in proces vsadkov se razlikujejo od drugih možnosti vsaditve za obnovo zob. Strokovni implantatni zdravnik uporablja skromne invazivne tehnike in vedno poskuša uporabiti vsadke z majhnim premerom. V večini primerov lahko opravijo postopek z uporabo lokalne anestezije skupaj s sedativi. Pomaga vam, da ostanete mirni in sproščeni med celotnim procesom. Prav tako bo najhitrejši in najučinkovitejši čas zdravljenja.

Tej razpoložljivi zobni vsadki veljajo za stroškovno učinkovit način, ki zagotavlja pacientom vsestransko korist. Ko se vaši dlesni zdravijo, in vaši zobni vsadki se popolnoma poravnajo, se lahko vrnete na običajno prehrano.

Zmanjšanje tveganja za druge težave

Zobni vsadki ne le nadomestijo vaše zobe, ampak tudi zmanjšajo tveganje za druge težave z ustnim zdravjem. Ljudje, ki dolgo časa nimajo zob, lahko trpijo zaradi pomanjkanja samozavesti ali prehranjevanja.

Zobni vsadki vam bodo pomagali pri trajnem obnavljanju naravnega govora in prehranjevanja. Implantati vam bodo pomagali obnoviti videz obraza in preprečiti, da bi se zobje nihali in se ne ujemali. Zdi se, da je to neboleč postopek in da se zdravi zelo hitro.

Imate vprašanja v zvezi z najboljšimi zobnimi vsadki v Ljubljani? Kontaktirajte nas na telefonsko številko 040 607 987 ali nam pišite na e-naslov info@artident.si.