Beljenje zob v Artidentu

Nasmeh na obrazu poudari lepoto. In nam v Artidentu je vaš nasmeh zelo pomemben. Vendar pa zaradi več razlogov težko ohranjamo naravno barvo svojih zob nedotaknjeno; nekateri od njih so sladka hrana ali pijača, bogata s kofeinom, uživanje tobaka, travme, določena zdravila in starost. Verjamemo, da si vsi zaslužijo profesionalno pobeljene zobe. Zato vsem ponujamo profesionalne storitve beljenja zob, ki nudijo dolgotrajne rezultate.

Kaj je beljenje zob?

Beljenje zob je učinkovita metoda, ki pacientom omogoča, da dosežejo naravno barvo zob brez odstranitve zobne površine. Ta metoda vam omogoča, da se nasmejete samozavestno in brez zadržkov. Postopek ponuja dolgotrajen rezultat brez bolečin in izgub / poškodb sklenine. V Artidentu celoten postopek poteka pod nadzorom našega usposobljenega zobozdravnika.

Kaj vsebuje postopek beljenja zob?

Običajno postopek beljenja zob vključuje profesionalno beljenje s strani usposobljenega zobozdravnika. Profesionalno beljenje je edini varen način za dosego belega in bleščečega nasmeha. Pri Artidentu uporabljamo sistem za beljenje »ZOOM Advanced Power«, ki se je pri pacientih izkazal za najuspešnejšega in najbolj priljubljenega, saj ponuja izjemne rezultate brez bolečin. Najprej preverimo, ali je zdravljenje primerno za vas ali ne, nato pa izvedemo postopek.

before-after
before-after

Kako dolgo traja postopek?

Beljenje zob se običajno opravi v treh do štirih tednih. Najprej boste morali dvakrat ali trikrat obiskati našega zobozdravnika, da bo lahko pred začetkom postopka temeljito preveril vaš primer. Po začetku postopka boste morali zdravljenje nadaljevati doma dva do štiri tedne, kjer boste izdelke za beljenje redno nanašali do ene ure.

Zakaj bi izbrali Artident?

Naš postopek beljenja zob izvajajo strokovno usposobljeni zobozdravniki z dolgoletnimi izkušnjami. Razumemo, kako lahko bleščeč nasmeh nekomu spremeni življenje! Zato so naši postopki za beljenje zob učinkoviti tako na ekstrinzičnih (zunanjih) kot tudi na intrinzičnih (notranjih) madežih. Uporabljamo »ZOOM Advanced Power« beljenje, ki je popolnoma varno in prinaša hitre rezultate.

Tukaj je nekaj nasvetov naše zobozdravstvene ekipe za ohranjanje zdravega in sijočega nasmeha:

  • Zobe ščetkajte dvakrat na dan, zjutraj in zvečer pred spanjem s fluoridno zobno pasto.
  • Zmanjšajte željo po sladki hrani in pijači.
  • Redno obiskujte svojega zobozdravnika in upoštevajte njegova priporočila.

Če želite izvedeti več o postopku beljenja zob ali rezervirati termin, nas pokličite na telefonsko številko 040 607 987 ali nam pišite na info@artident.si.