Call Us: +386 40 607987
 • Zobni vsadki – najboljša alternativa namesto zoba

  Zobni vsadki – najboljša alternativa namesto zoba

  Ali razmišljate o zamenjavi manjkajočih zob? Odločanje o kakovostnih zobnih vsadkih, je velika odločitev. Ali potrebujete najboljše zobne vsadke od cenjenega zobozdravnika v Sloveniji? Implantatni zobozdravniki vam lahko povrnejo naravni nasmeh. To bo odlična rešitev za zamenjavo zob, katero bo večina ljudi opazila! Zobni vsadki so pridobili veliko popularnost in ugled zaradi naravnega videza in trajnosti. Zobni vsadki nudijo rešitev, ki je zanesljiva, funkcionalna in estetsko prijetna!

  Zobni vsadek je stalen postopek nadomestitve korenin. V zobnih vsadkih je navojni titanov steber zasidran v kost čeljusti. Sčasoma kostne celice rastejo in se ga oprimejo. Nakopičena rast kosti daje implantatu svojo trajnost. Na vrhu zobnega vsadka se uporabi opornik za postavitev krone. Implantati so titanovi vijaki, ki se zasidrajo v čeljustno kost kot naravne zobne korenine.  Na vrhu zobnega vsadka se uporabi opornik za postavitev krone. Krona je protetični zob, ki se uporablja za zamenjavo enojnih zob ali služi kot točka pritrditve za zamenjavo več izgubljenih zob. Če si privoščite dobro nego, lahko vsadki prispevajo k dolgoročni uspešnosti in trajno obnovijo vaš nasmeh.

  Operacija implantata ni nič bolj zapletena kot kirurška ekstrakcija zoba. Vendar pa zobni vsadki zahtevajo manjši kirurški poseg, da jih lahko vstavimo v čeljustno kost. V Sloveniji imate nekaj najboljših možnosti za najboljše zobne vsadke. Enkrat ko izberete cenjenega zobozdravnika, vam jamčimo, da vam bo operacijo opravilo osebje z več desetletnimi izkušnjami. Vedo, kako pomemben je vaš nasmeh! Zato strokovnjaki to postavljajo na prvo mesto pri ustvarjanju najboljših zobnih vsadkov in naredijo vaš nasmeh popoln.

  Tehnika in proces vsadkov se razlikujejo od drugih možnosti vsaditve za obnovo zob. Strokovni implantatni zdravnik uporablja skromne invazivne tehnike in vedno poskuša uporabiti vsadke z majhnim premerom. V večini primerov lahko opravijo postopek z uporabo lokalne anestezije skupaj s sedativi. Pomaga vam, da ostanete mirni in sproščeni med celotnim procesom. Prav tako bo najhitrejši in najučinkovitejši čas zdravljenja. Tej razpoložljivi zobni vsadki veljajo za stroškovno učinkovit način, ki zagotavlja pacientom vsestransko korist. Ko se vaši dlesni zdravijo, in vaši zobni vsadki se popolnoma poravnajo, se lahko vrnete na običajno prehrano.

  Zobni vsadki ne le nadomestijo vaše zobe, ampak tudi zmanjšajo tveganje za druge težave z ustnim zdravjem. Ljudje, ki dolgo časa nimajo zob, lahko trpijo zaradi pomanjkanja samozavesti ali prehranjevanja! Zobni vsadki vam bodo pomagali pri trajnem obnavljanju naravnega govora in prehranjevanja. Zobni vsadki vam bodo pomagali obnoviti videz obraza in preprečiti, da bi se zobje nihali in se ne ujemali. Zdi se, da je to neboleč postopek in da se zdravi zelo hitro.

  Imate vprašanja v zvezi z najboljšimi zobnimi vsadki v Ljubljani? Kontaktirajte Artident na +386 40 607987 še danes!