Call Us: +386 40 607987

Ortodontija za vse starosti 

 

Za zdrav ugriz in lep nasmeh ni nikoli prepozno.

1410691f

V sodelovanju z izkušeno specialistko čeljustne in zobne ortopedije svojim pacientom ponujamo vrhunsko in kakovostno ortodontsko oskrbo za vse generacije. Nudimo najsodobnejšo terapijo za vse vrste zobnih in čeljustnih nepravilnosti.

Zavedamo se, da je odločitev za ortodontsko zdravljenje predvsem osebna in izredno težka odločitev. Prvi korak je običajno najtežji. Zagotavljamo vam, da boste na prvem pregledu, kot tudi skozi celotno terapijo, deležni izključno individualnega pristopa, osebne topline in popolne diskretnosti. Vaš prvi obisk je hkrati priložnost za nas, da spoznamo vaše potrebe in pričakovanja. Šele po podrobnem pregledu in pogovoru, vam bomo lahko predlagali terapijo, ki bo za vas stroškovno najugodnejša in funkcionalno najučinkovitejša.

Osnovni cilj ortodontskega zdravljenja je lep nasmeh in pravilen ugriz. Od njiju pa ni odvisno zgolj ustno, temveč tudi fizično in emocionalno zdravje. V času, ko so od videza odvisni tudi naša sedanja in prihodnja uspešnost, samozavest in sreča, je odločitev za ortodontsko zdravljenje ena najpomembnejših naložb vase. Je privilegij, ki je danes dostopen vse manjšemu številu ljudi.

Zaradi tega spoznanja in dejstva, da na trgu obstaja veliko ortodontskih ordinacij in različnih oblik ortodontskega zdravljenja, vam ponujamo nekaj obljub, zaradi katerih bo vaša odločitev za našo ordinacijo preprosto lažja.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

  • Prilagajamo se vašim željam, finančnim zmožnostim in prostemu času.
  • Smo prijazni, ustrežljivi in vedno delamo z nasmehom.
  • Naše poslanstvo je vaše zdravje, dobro počutje in končni videz.
  • Smo visoko usposobljeni. Svoje znanje vseskozi dopolnjujemo na seminarjih in izobraževanjih. Če česa ne znamo, poznamo osebo, ki zna!

KAJ PONUJAMO?

Nudimo vse vrste snemnih in nesnemnih zobnih aparatov, primernih za vse starosti. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najnovejše tehnike zdravljenja po ugodni in konkurenčni ceni.

KAKO SE NAROČITI?

Za prvi pregled se je treba naročiti nekaj dni vnaprej. Naročite se lahko

Lahko vam pomagamo! 

Kontaktirajte nas in se naročite na brezplačen prvi pregled.

ZemljevidNaročanje