Call Us: +386 40 607987
 • Zobni Vsadki (Implantati)- Vse, kar morate vedeti, preden jih izberete za obnavljanje zob

  Zobni Vsadki (Implantati)- Vse, kar morate vedeti, preden jih izberete za obnavljanje zob

  Sodobno  zobozdravstvo zagotavlja odlične restavrativne rešitve za bolnike z porušenim nasmehom ali težavami z izgubo zob z implantatom.

   

  Ni smiselno vstaviti implantat, ne da bi vedeli, kako izgledajo, delujejo in oblikujejo vaš nasmeh in zobno strukturo. Spodaj so podane nekaj ekskluzivnih točk, o katerih bi se morali vsaj zavedati.

   

  1. Implantati so lahko najboljša alternativa, da nadaljujete z zdravimi in resničnimi zobmi. Stabilni in močni zobni vsadki lahko obnovijo vaš manjkajoči zob, zobni vsadek izgleda, deluje in ustreza kot pravi zob. Zdi se, da so boljša alternativa kot mostovi in ​​zobne proteze, ki lahko povzročijo degradacijo kosti in poslabšajo nasmeh, žvečenje, govorjenje in druge dejavnosti v vsakdanjem življenju.

   

  1. Implantati lahko trajajo dlje z ustrezno nego in rednimi kontrolami. Lahko so vaši dolgoročni spremljevalec brez nadomestnih stroškov. Tradicionalne restavrativne možnosti, kot so zobne proteze ali zobni mostički, najverjetneje ne bodo trajale toliko kot zobni vsadki tudi z ustrezno nego in vzdrževanjem. Poleg tega imajo nadomestne stroške, ki jih lahko dodate svojim stroškom. Vendar pa implantati zahtevajo redne preglede in prilagoditve, vendar lahko trajajo do konca svojega življenja.

   

  1. Implantati vam omogočajo, da v največji možni meri preživite življenje brez skrbi in tesnobe. Nič več vam ne bo treba občutiti nelagodja v javnosti zaradi vašega porušenega nasmeha ali zaradi manjkajočih zobeh, ki bodo omejile tudi vaš zabavni čas.Vi se lahko izognete neprijetnemu položaju vaših odstranljivih zobnih protez ali zamenjav zob, ki se med jedjo ali govori oslabijo ali padajo. Implantat prinaša rešitev za obnovo zob, ki trajno stoji, izgleda kot prav zob in vam omogoča, da živite v polni meri.

   

  1. Implantati vam lahko pomagajo vzdrževati vaše naravne strukture zob – vaš obraz se lahko zgubi in postane žalosten in stari brez zob. Zobni vsadki so sposobni prinesti čar v obraz in nasmeh s trdno strukturo zob.

   

  1. Z zobnimi vsadkami lahko zaščitite zdravo kost in zobe – pri izgubi zob pride do dodatnih težav z oralnimi zdravstvenimi težavami, kot so krčenje in poslabšanje sosednje čeljusti. Vsadke so edina restavrativna zobozdravstvena metoda, ki ščiti zdravo kost in zdrave zobe v ustih, ne da bi jih povzročili, da se premaknejo v kraj manjkajočih zob. Ni si prepričan? Obiščite vašega lokalnega zobozdravnika in ga prosite o vlogi implantatov pri zaščiti zob in čeljusti.

   

  1. So bolj donosna in predvidljiva kot katera koli druga restavrativna metoda. Implantati, ki jih postavijo uspešni zobozdravniki, se lahko izkažejo za bolj zanesljive in donosne od drugih restavrativnih metod, ki se izvajajo pri manjkajočih zobeh, vključno s snemljivimi protezami, zobnimi mostiči.

   

  Strokovno svetovanje: Preden se odločite za vstavitev implantata, obiščite strokovnega zobozdravnika, ki bo vedel o vaši možnosti! On bo temeljito preveril vaše ustno stanje, še posebej stanje kosti, in se bo  odločil za vstavitev zobnih vsadkov v vašem primeru. V posvetovanju je predviden časovni in protetični  načrt, ki lahko vključuje rentgensko slikanje, pregled ustne votline .Zobozdravnik priporoča skrb za vsadke in okolna tkiva  potrebna za popolno celjenje.

   

  V podjetju Artident razumemo skrb bolnikov, ki se že več let borijo z izgubo zob. Če želite izkoristiti to priložnost in obnoviti izviren nasmeh, se obrnite na Artident za implantatsko storitev danes!