Call Us: +386 40 607987
 • Implantati, ki vam pomagajo do najboljših nasmehov

  Implantati, ki vam pomagajo do najboljših nasmehov

  Ne glede na to, ali trpite zaradi izgube enega samega zoba ali celotnega zobovja, bi lahko bili implantati najboljša alternativa za vzpostavitev vašega polnega nasmeha. Za razliko od drugih nadomestnih alternativ, vstavki nadomestijo korensko razporeditev zoba kot celote, temu dajejo značilen videz in občutek zobne obnove. Če bi želeli najboljše zobne implantate, nas kontaktirajte pri Artidentu, saj imamo potrebne izkušnje in znanje za vzpostavitev popolnih implantatov.

  Nevarnost, če nimate zobnih implantatov

  Številni bolniki vedo, da ni treba vsaditi samo enega manjkajočega zoba, še posebej, če se ta nahaja v zadnjem delu ust. Kljub temu lahko tudi en manjkajoči zob bistveno vpliva na bolnikovo preoralno dobro zdravje. Ena od prvih reakcij je premikanje zob, da bi zapolnili prostor, ki kjer zeva prazninma zaradi odstranitve zoba. Če implantat naročite pri nas, lahko popravite rezultate dragega ortodontskega zdravljenja in neenakomerne obrabe zob, ki spodbuja nastanek zobnih odkruškov ali drugo škodo.

  Po nekaj časa odsotnost zoba in njegovega lokalnega oživčenja zmanjša volumen tkiva dlesni in debelino čeljusti. Zaradi tega je kasneje in postopoma vedno težje zamenjati zob, to pa lahko povzroči tudi povešenje obraza navzdol ali sesutje obraznega videza, ki ga številni posamezniki povezujejo s starejšimi posamezniki. Če se izognete našim implantatom, lahko pride do izgube drugih zob in nadaljnih težav z dlesni.

  Neboleči proces vstavljanja implantatov

  Proces vstavljanja in vzpostavitve implantatov, ki jih naročite pri nas, je povsem neboleč. Vsadki so vstavljeni v okvir sosednjih zob, v povezavi s katerimi tvorijo varovala, ter vam tako omogočijo najboljšo strukturo obraza in na vaš obraz narišejo popoln nasmeh.

  Ne samo to, naši implantati so v primerjavi s stroški, ki jih zaračunavajo drugi zobozdravniški uradi izjemno cenovno dostopni. Vzpostavitev in vstavljanje implantatov izvedejo strokovni zobni kirurgi, zato ste lahko prepričani, da boste prejeli karseda najboljše storitve.

  Torej, ko potrebujete najboljše implantate nas pokličite na Artidentovo telefonsko številko +386 40 607987 in si zagotovite najboljše storitve.

   

   https://www.artident.si/implantati/