Call Us: +386 40 607987
 • Beljenje zob

  Beljenje zob, ki ga ponujajo strokovnjaki, ponuja varno dosego cilja,

  v primerjavi z domačimi seti beljenja zob

   

   

   

   

  Seti za beljenje zob za domačo uporabo so globoko priljubljeni, zlasti med mladostniki in mlajšimi odrasli. Kljub temu pa se glede teh izdelkov, ki so na voljo na prostem trgu, postavljata dve vprašanji: ali bi lahko rekli, da so varni? Še več, bi rekli, da so tako prepričljivi kot storitve, ki jih ponuja stomatološka ambulanta in metode Beljenje zob, ki jih ponujamo pri Artidentu?

  Primerjava, ki jo je treba upoštevati

  Kar se tiče dobrega počutja so seti za beljenje zob, ki se uporabljajo doma, zmerno varni in brez povezave z resničnimi zdravstvenimi težavami. To kljub temu ne pomeni, da ob njihovi uporabi ne more priti do nastanka zobnih težav. Nepravilna uporaba belilih sredstev lahko poškoduje zunanji zobni sloj in razkrije bolj občutljiv sloj dentina, ki se nahaja pod tem. To se vam ne more zgoditi, če beljenje zob opravite pri nas.

  Profesionalno beljenje lahko izvaja samo zobozdravnik – to je tudi edina varna pot do bleščečega nasmeha. V naši pisarni uporabljamo sistem za beljenje ZOOM Advanced Power, ki ponuja kar najboljše Beljenje zob. Sistem se je izkazal kot zelo uspešen, najbolj priljubljen je med pacienti v Združenih državah, saj se lahko pohvali z izjemnimi rezultati, proces pa ni boleč.

  Kar zadeva uspešno delovanje, bi morali skorajda vsi belilni seti dosegati svojo objavljeno raven zagotovljenega sijaja. V nekaj pogledih se kljub temu razlikujejo od profesionalnega tretmaja. Stopnja dinamičnega belilnega sredstva – običajno vodikovega peroksida ali karbamidnega peroksida – pa tudi druge vrste snovi, je približno 10%, kar ni veliko v primerjavi s profesionalnimi tretmaji. To pomeni, da zahtevajo več aplikacijskih sej, da dosežejo nivo Beljenja zob, ki ga lahko dosežete zgolj v nekaj obiskih naše klinike.

  Prav tako lahko merjenje zobnega sijaja natančneje nadzorujemo v okviru naše ambulante. Naši zobozdravniki lahko s svojo strokovno pripravljenostjo in izkušnjami spremenijo Beljenje zob, tako, da dosežejo bolj značilen videz. Prav tako lahko zahtevate našo strokovno pomoč pri osvetlitvi zob v primerih, da imate vložke ali drugačne zobne popravke, ter tako zagotovite dobro barvno skladanje z njimi.

   

   

  Beljenje zob – ZOOM! Advanced Power

   

   

 • Beljenje zob – ZOOM! Advanced Power

  adno-slide_zoom

   

   

   

   

   

  Hitro in varno do popolnega nasmeha! Beljenje zob 

  estetic_stom_03

  Vaš nasmeh je pomemben! Beljenje zob je ena od metod, ki omogoča, da pacient razmeroma hitro in varno pride do belega, bleščečega nasmeha. Postopek omogoča dolgotrajen rezultat, in sicer brez bolečin in poškodb sklenine; celoten postopek je pod nadzorom usposobljenega zobozdravnika.
  Profesionalno beljenje se lahko izvaja samo pri zobozdravniku – to je tudi edina varna pot do bleščečega nasmeha. V naši ordinaciji uporabljamo sistem beljenja ZOOM Advanced Power. Sistem se je izkazal za zelo uspešnega in je najbolj priljubljen med pacienti v ZDA, saj ponuja izjemne rezultate in ni boleč. Po uradnih podatkih si je 10 milijonov ljudi že pobelilo svoje zobe s sistemom ZOOM! Za več podrobnosti Implantat Ljubljana nas pokličite na +386 40 607987.

  AKCIJSKA CENA: 350€

   

  zoom_whitenedzoom-before-after

   

   

  Kontaktni obrazec

  Zemljevid • Posted by Skrb za zdravje zob – Urejene po petdesetem on January 21, 2022, 6:15 am

  […] svoje zobe, ki so po določenih letih porumeneli, je najhitrejša in najbolj učinkovita metoda BELJENJE ZOB. To je metoda, ki nam hitro in varno povrne lep nasmeh na obraz. V zobozdravstveni ordinaciji […]

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply